Prijava

Vaša prijava

Grad Velika Gorica nezaposlenima nudi 840 eura mjesečno kroz pola godine

[]

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 14. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje IT analitičar/Voditelj projekta.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Program traje 6 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave i prakse u IT tvrtkama. Mentori u ovom ciklusu su tvrtke Verso Altima Group, Custodia i Rao. Uvjet za upis je SSS, a prednost imaju kandidati s VSS/VŠS te oni s iskustvom u radu s nekim poslovnim IT sustavom.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Početak edukacije planiran je krajem rujna 2024. Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju mjesečnu naknadu od 840 eura bruto, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 10. kolovoza 2024. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.

Objava Grad Velika Gorica nezaposlenima nudi 840 eura mjesečno kroz pola godine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.