Prijava

Vaša prijava

Odabran izvođač za rekonstrukciju dijela Šenoine uz obilaznicu

[]

Odabrani izvođač za radove na rekonstrukciji Ulice Augusta Šenoe od Ulice A. Cvetkovića prema istočnoj obilaznici i dio uz obilaznicu je tvrtka KOLEKTOR-ZAGREB d.o.o. iz Zagreba. Na natječaj procijenjene vrijednosti 704.000,00 eura + PDV javilo se šest tvrtki, od kojih je najbolju dostavila tvrtka iz Zagreba.

>> U rekonstrukciju ide dio Šenoine ulice uz istočnu obilaznicu

“Nakon provedene analize, pregleda i ocjene pristiglih ponuda, a sukladno kriteriju odabira (ekonomski najpovoljnija ponuda) stručno povjerenstvo predlaže Naručitelju donošenje Odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku nabave „Izgradnja Ulice Augusta Šenoe uz obilaznicu“ i to: Ponuditelj: KOLEKTOR – ZAGREB d.o.o., Jačkovina 84, 10000 Zagreb, OIB: 73209542242, s cijenom 549.714,00 eura bez PDV-a, odnosno 687.142,50 eura s PDV-om”, obrazloženo je.

U tenderu su sudjelovali i VG Komunalac d.o.o., NIKA-LANIŠTE d.o.o. iz Zagreba, KOP Brežice, gradbeno podjetje d.d. te ZAVRŠNI RADOVI KREŠO d.o.o. iz Krapinskih toplica. Ponudu bez valjanog jamstva dostavilo je KODEKS GRADITELJSTVO d.o.o. iz Zagreba.

Podsjetimo, na nabavu vrijednosti 135 tisuća eura za sanaciju vodovoda u Šenoinoj javilo se pet tvrtki, a najbolju je ponudu (109.450,30 EUR + PDV) dao VG KOMUNALAC d.o.o. iz Velike Gorice. Geodetske radove će kao podizvođač obaviti GEMARK GGA j.d.o.o.

 

Objava Odabran izvođač za rekonstrukciju dijela Šenoine uz obilaznicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.