Prijava

Vaša prijava

Odabrani izvođači za prenamjenu i dogradnju dijela Goričanke za još pet predškolskih skupina

[]

Nakon što je zbog problema s troškovnikom obustavljen i ponovo pokrenut natječaj za rekonstrukciju, dogradnju i prenamjenu prostora garaže sa spremištima i administrativnog prostora VG Goričanke u dječji vrtić, odabrani su izvođači za građevinske i obrtničke radove te opremanje prostora vrtića.

Na tender za građevinske i obrtničke radove u vrijednosti od 1,36 milijuna eura + PDV javilo se pet ponuditelja. Četiri ponude su bile valjane, a odnijela je tvrtka TEKTON CONSTRUCTION d.o.o. iz Zagreba. Ponudili su s PDV-om 1,62 milijuna kuna za navedene radove.

Natječajna grupa za opremanje prostora vrtića vrijedila je 175 tisuća eura, a najbolju ponudu je dala tvrtka TEDING d.o.o. iz Zagreba.

Podsjetimo, adaptacijom prostora dobit će se nove dvije vrtićke i tri jasličke skupine. U vrtiću u prostoru Goričanke trenutno djeluje jedna vrtića skupina.

Prostor će se rekonstruirati na način da će se rušenjem, pregrađivanjem i razdvajanjem dobiti prostori za vrtićke i jasličke jedinice te prostori za zaposlenike vrtića te kuhinja. Izvest će se novi ulazni trijem s nadstrešnicom i nove terase. Uredit će se dječje igralište veličine 1825 m2. Jedan dio parkirališnih mjesta će se ukloniti, na njihova mjesta zasadit će se deset stabala te još 26 na zelenoj površini.

Objava Odabrani izvođači za prenamjenu i dogradnju dijela Goričanke za još pet predškolskih skupina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.