Prijava

Vaša prijava

Autobusi na linijama 268 i 290 voze bez klimatizacije: “Vrši se pritisak da linije moraju voziti”

[]

Sindikalist Neven Brnjas objavio je na društvenim mrežama da na linijama 268 i 290 danas voze autobusi bez klimatizacije.

Na pitanje zašto se dopušta da neispravni autobusi ulaze u promet, Brnjas odgovara da nema drugih autobusa i postavlja drugo pitanje: “Bolje je pitanje zašto vozači uopće pristaju voziti takve neispravne autobuse? Odgovor je zato što rukovodeći kadar prijeti vozačima. Vrši se pritisak na vozače da mora biti autobusa, da linije moraju voziti, i ne pita se o kakvom se stanju autobusa radi. Zovu vozače u njihovo slobodno vrijeme i ulazi se u rasprave”, rekao nam je Brnjas.

Brnjas dodaje da vozači ZET-a redovno i na svim linijama prijavljuju kvarove na vozilima, no bez učinka. Problem nije samo u autobusima za Veliku Goricu, nego je generalan: “Nema ljudi, nema dijelova. Nema nikakvih ulaganja zadnje tri i pol godine”, rekao je sindikalist.

Objava Autobusi na linijama 268 i 290 voze bez klimatizacije: “Vrši se pritisak da linije moraju voziti” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.