Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME Dvije ‘staffice’ u Skloništu za životinje čekaju svoj zauvijek dom

[]

Sklonište za životinje uputilo je apel ljubiteljima pasa da pruže dom dvjema divnim kujama stafforda – Zlati i Dashi.

Unatoč svojoj predivnoj naravi, Zlata još uvijek nije pronašla novi dom. Nakon što je doživjela loše iskustvo s prethodnim vlasnikom, sada traži obitelj koja će joj pružiti ljubav i sigurnost. Ova četverogodišnja ljepotica, teška oko 30 kilograma, sterilizirana je i udomljava se isključivo prema Pravilniku, uz obaveznu Potvrdu o nekažnjavanju. Zlata obožava ljude, ali bi u novom domu trebala biti jedini pas. Zbog alergije s kojom je stigla u sklonište, sada je na terapiji koja ju drži pod kontrolom.

Dasha, druga staffica, proslavila je svoj četvrti rođendan u skloništu, što je dodatno potreslo volontere. Dasha se izvrsno slaže s drugim psima, voli šetnje, poslastice, kupanje, a sjajno se snalazi i s djecom. Nedavno je kastrirana i sada je spremna za udomljavanje. Iako je njeno srce puno ljubavi, njezin tužan pogled jasno pokazuje koliko joj nedostaje pravi dom.

Svi koji su zainteresirani za udomljavanje ovih prekrasnih pasa mogu se obratiti skloništu na broj telefona 095 400 0567. Pružite Zlati i Dashi priliku za sretan i siguran život!

Objava UDOMI ME Dvije ‘staffice’ u Skloništu za životinje čekaju svoj zauvijek dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.