Prijava

Vaša prijava

Turopoljska trail utrka Ključić brdo: Prijave produžene, pridružite se prvom izdanju

[]

Maraton klub Velika Gorica s ponosom najavljuje održavanje 1. Turopoljske trail utrke Ključić brdo, koja će se održati u nedjelju, 1. rujna na lokaciji Izletišta Ključić brdo. Ova sportska manifestacija privukla je već preko 170 prijavljenih natjecatelja i rekreativaca, a organizatori su produžili rok za prijave s punim startnim paketom do ponedjeljka, 26. kolovoza, dok će prijave za osnovni startni paket biti otvorene sve do samog dana utrke.

Utrka nudi četiri staze različitih duljina i težina, prilagođene svim razinama sudionika. Staza “Banderijalac” (24,1 km / 724 mD+) starta u 9:00 sati, dok staza “Podgutnica” (16,5 km / 498 mD+) kreće u 9:20 sati. Kraća staza “Poculica” (8,2 km / 222 mD+) i nenatjecateljska staza “Hodalica” (4,1 km / 111 mD+) startaju u 9:30 sati. Svi sudionici dobit će finišerske medalje, a oni koji se odluče za puni startni paket mogu očekivati majicu, poklone sponzora te topli obrok i piće.

Zanimljivo je istaknuti da je jedan od sponzora utrke i Row Spirit, tvrtka u vlasništvu olimpijskog prvaka Martina Sinkovića, koji bi, ovisno o svojim obavezama, mogao prisustvovati događaju i podržati natjecatelje.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta i prirode da se pridruže ovoj jedinstvenoj utrci koja obećava nezaboravno iskustvo u prekrasnom ambijentu Vukomerićkih gorica. Prijave su otvorene, a cilj je okupiti 200 sudionika i zajedno obilježiti početak rujna na najbolji mogući način – uz sport, druženje i prirodu.

Prijave se nalaze OVDJE, a više informacija možete pronaći na stranici Marton kluba.

Objava Turopoljska trail utrka Ključić brdo: Prijave produžene, pridružite se prvom izdanju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Edukacije Foruma za slobodu odgoja

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.