Prijava

Vaša prijava

Više od 450 starodobnih povijesnih vozila na ovogodišnjem Oldtimer showu Turopolje 2024.

[]

U subotu, 14. rujna 2024., Velika Gorica bit će domaćin trećeg po redu okupljanja oldtimer automobila pod nazivom “Oldtimer Show Turopolje 2024.” Ova manifestacija održat će se u Parku dr. Franje Tuđmana od 15:00 do 19:00 sati, a organizira je Oldtimer klub Turopolje.

Program manifestacije

Događaj će uključivati bogat program koji obuhvaća izložbu starodobnih automobila, motorkotača, mopeda, bicikala i poljoprivredne mehanizacije. Očekuje se čak 450 starodobnih povijesnih vozila koja će ispuniti park, među kojima će posjetitelji imati priliku vidjeti i vojna, policijska, vatrogasna i sportska retro vozila. Poseban fokus bit će stavljen na starodobne poljoprivredne traktore.

Uz oldtimere, manifestacija će kroz “Gorica auto salon”prikazati najnovija vozila na tržištu, dok će entuzijasti moći uživati u sajmu dijelova i opreme za restauraciju.

Posebna zanimljivost ovogodišnjeg događaja bit će uprizorenje vojnih kampova te prikaz brojnih vojnih i terenskih vozila iz Drugog svjetskog rata.

Zabavni program i aktivnosti

Manifestacija nudi i zabavni sadržaj za cijelu obitelj. Uz glazbeni program, bit će organiziran i sajam Udruge uzorne hrvatske seoske žene s bogatom sajamskom prodajom. Najmlađi posjetitelji moći će uživati u dječjem programu te u HAK-ovom simulatoru i drugim atrakcijama.

O organizatoru

Oldtimer klub Turopolje osnovan je 2021. godine u Velikoj Gorici s ciljem sakupljanja, restauracije i očuvanja svih vrsta cestovnih vozila te promocije i razvijanja tehničke kulture. Klub okuplja kolekcionare i zaljubljenike u povijesna vozila, a područje njihovog djelovanja usmjereno je na očuvanje automobilizma u Hrvatskoj.

  • Mjesto: Velika Gorica, Park dr. Franje Tuđmana
  • Datum: Subota, 14. rujna 2024.
  • Vrijeme: 15:00 – 19:00 sati
  • Organizator: Oldtimer klub Turopolje
  • Program: Izložba starodobnih i najnovijih automobila, specijalizirane izložbe, sajam dijelova i opreme, vojni kampovi, zabavni i glazbeni program

Objava Više od 450 starodobnih povijesnih vozila na ovogodišnjem Oldtimer showu Turopolje 2024. pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Formula Student Alpe Adria - POZIV

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.