Prijava

Vaša prijava

Velika obljetnica: Poznat datum za jubilarnu 10. Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici

[]

Velika Gorica će 15. rujna ove godine ugostiti desetu jubilarnu Noć borilačkih sportova, koja će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana s početkom u 19 sati. Ovaj događaj, koji je s godinama izrastao u respektabilnu sportsku manifestaciju, okuplja brojne sportaše i posjetitelje, nudeći im priliku da pod otvorenim nebom uživaju u prezentacijama borilačkih vještina.

Program će uključivati red karatea, juda, taekwondoa, boksa i hrvanja – kombinaciju koja svake godine pobuđuje sve veći interes. Ove godine svoj opus će predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Karate klub Centar te Boksački klub Velika Gorica.

Cilj ove manifestacije je popularizacija borilačkih sportova u Velikoj Gorici, koji imaju dugu i bogatu tradiciju. Ovi klubovi okupljaju na stotine mladih sportaša koji postižu izvanredne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni, unatoč brojnim odricanjima.

Noć borilačkih sportova predstavlja izvrsnu priliku za sve građane, a posebno za najmlađe Velikogoričane, da uživo vide promociju ovih sportova i možda se priključe nekom od lokalnih sportskih kolektiva.

Objava Velika obljetnica: Poznat datum za jubilarnu 10. Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.