Prijava

Vaša prijava

VG Trohpy: Najdraži događaj ljubitelja pasa i ovog rujna u Velikoj Gorici

[]

Kinološki klub Velika Gorica poziva sve ljubitelje pasa na izložbu pod nazivom VG Trophy, koja će se održati 1. rujna 2024. godine na adresi Školska 4 u Velikoj Gorici. Ovaj događaj, podržan od Grada Velike Gorice i sponzora nagrada Calibra, okuplja pse svih pasmina, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Pored standardne izložbe, planirana je i dječja izložba pasa, čime organizatori žele dodatno potaknuti interes mladih za kinologiju.

Foto; Kat D / Kronike Velike Gorice

Program izložbe uključuje natjecanja u nekoliko kategorija, a domaći i strani izlagači mogu prijaviti svoje pse u različitim kategorijama uz plaćanje upisnine. Cijene upisnina variraju, ovisno o kategoriji i broju prijavljenih pasa. Posebno su istaknute kategorije za štence, najmlađe, veterane, hrvatske pasmine te parove i uzgojne skupine.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu i uživaju u danu posvećenom psima, njihovoj ljepoti i vještinama te da podrže izlagače iz cijele regije.

Objava VG Trohpy: Najdraži događaj ljubitelja pasa i ovog rujna u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.