Prijava

Vaša prijava

Ekipa BT Servis i ove godine predstavlja Veliku Goricu na Ligi prvaka u mininogometu

[]

Ekipa BT Servis iz Velike Gorice ponovno će predstavljati Hrvatsku na turniru Lige prvaka u mininogometu, koji se ove godine održava u Varšavi od 5. do 8. rujna. Ovaj klub, koji je obranio titulu prvaka Hrvatske u mininogometu, nosit će boje Velike Gorice i Hrvatske na europskoj sceni, natječući se protiv 28 klubova iz 24 različite zemlje svijeta.

BT Servis je osigurao svoje mjesto na Ligi prvaka pobjedom na 14. završnici prvenstva Hrvatske, održanoj u Svetoj Nedelji 13. srpnja 2024. godine. Na završnici su sudjelovali samo najbolji mininogometni klubovi, koji su svoj plasman osigurali kroz nacionalne i regionalne lige. BT Servis je u napetom finalu pobijedio momčad Veni Vidi Vici iz Opuzena rezultatom 3:2, čime su po drugi put zaredom osvojili naslov prvaka Hrvatske, postavši tako prvi klub koji je obranio ovu titulu.

Ovo im nije prvo međunarodno natjecanje – prošle godine također su nastupili na Ligi prvaka, no tada im je manjak iskustva i pritisak velike pozornice otežao put. Ove godine, međutim, BT Servis u Poljsku odlazi s mnogo više iskustva i širim rosterom, spremni suočiti se s konkurencijom. Njihova velika prednost leži u činjenici da su mnogi igrači već iskusili velika međunarodna natjecanja, uključujući Europsko prvenstvo u mininogometu održano ove godine u Sarajevu, gdje su Ivan Kaurin, Josip Raković i Gabrijel Sente branili boje Hrvatske.

Uz podršku grada Velike Gorice i gradonačelnika Krešimira Ačkara, momčad BT Servisa planira krenuti na put 4. rujna 2024. godine, s jasnim ciljem da što bolje predstave svoj grad i zemlju. Njihova priprema i iskustvo sada im pružaju snagu da se ponizno, ali odlučno, suoče s najboljim europskim momčadima.

Voditelji momčadi su Josip Tomić i Antun Raković, dok sastav čine: Gabrijel Sente, Filip Brzović, Josip Hrženjak, Pavao Galović, Kristijan Sečić, Ivan Kaurin, Petar Grižić, Josip Raković, Matija Ivančić, Filip Dejanović, Josip Božić, Ivan Kos i Florijan Raković.

EMF (European Minifootball Federation) osigurat će prijenos svih utakmica uživo, a ljubitelji mininogometa iz Hrvatske moći će pratiti uspjehe BT Servisa na europskoj sceni.

Objava Ekipa BT Servis i ove godine predstavlja Veliku Goricu na Ligi prvaka u mininogometu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.