Prijava

Vaša prijava

U rujnu dvije manifestacije posvećene odličnoj hrani – kotliću i kotlovini

[]

Dvije manifestacije posvećene pripremi tradicionalne kotlovine i kotlića održat će se u rujnu 2024. godine u Buševcu i Starom Čiču, pružajući ljubiteljima dobre hrane priliku da uživaju u okusima i druženju na svježem zraku.

Prva manifestacija, nazvana “Pri kotlu v Buševcu,” održat će se 8. rujna 2024. godine s početkom u 10:00 sati na Trgu Seljačke Sloge u Buševcu. U sklopu događanja natjecatelji će se okušati u pripremi kotlovine, a posjetitelji će imati priliku kušati i druge tradicionalne specijalitete poput bijelih žganaca s tropom i štrukli. Za dobru atmosferu pobrinut će se grupa “Putnici,” dok je za djecu organizirana animacija. “Obed ob jene vure” planiran je u 13:00 sati, a cijene jela bit će pristupačne, kažu organizatori. Također pozivaju sve zainteresirane da donesu vlastiti kotao te se prijave do 1. rujna 2024. godine.

Tjedan dana kasnije, 14. rujna 2024. godine, održat će se druga manifestacija pod nazivom “2. Kotlić u Starom Čiču.” Početak kuhanja planiran je za 13:00 sati na livadi Odra iza vatrogasnog doma. Događaj uključuje radionice za djecu i veselje za odrasle, čineći ga idealnim obiteljskim izletom. Prijave su otvorene do 10. rujna 2024. godine.

Rezervirajte ove vikende za fina jela i vidimo se!

Objava U rujnu dvije manifestacije posvećene odličnoj hrani – kotliću i kotlovini pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.