Prijava

Vaša prijava

Bartolovsko proštenje i Dan mjesta ovog vikenda u Donjoj Lomnici

[]

U Donjoj Lomnici će se ovog vikenda, 24. i 25. kolovoza, održati tradicionalna proslava Dana mjesta i Bartolovskog proštenja, koja će obuhvatiti niz svečanih i društvenih događanja.

U subotu, 24. kolovoza, proslava započinje s Danima otvorenih vrata DVD-a Donja Lomnica od 10:00 do 13:00 sati. Navečer, u 18:30 sati, održat će se sveta misa u crkvi sv. Tri Kralja, nakon čega će u 19:30 sati uslijediti polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata.

Svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Donja Lomnica održat će se u 20:00 sati u Društvenom domu, uz prigodni program koji će izvesti KUD-a “Nova Zora” Donja Lomnica i gosti. Proslava će se završiti prigodnim domjenkom u 20:45 sati.

U nedjelju, 25. kolovoza, na sam dan Bartolovskog proštenja, u 11:00 sati bit će održana koncelebrirana sveta misa. Poslijepodnevni program započinje u 16:00 sati s društvenim i zabavnim igrama na starom igralištu, a u 17:30 sati uslijedit će nogometna utakmica NK Lomnica. Dan će završiti zajedničkim druženjem na novom nogometnom igralištu u 20:00 sati.

Organizatori s radošću očekuju posjetitelje i pozivaju sve da se pridruže u slavlju.

Objava Bartolovsko proštenje i Dan mjesta ovog vikenda u Donjoj Lomnici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Kupanje na Zgradi

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.