Prijava

Vaša prijava

FOTO Počeli radovi na izgradnji parka i sportskog igrališta u Gornjoj Lomnici

[]

Na konferenciju za medije u Gornjoj Lomnici gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar objavio je da će ovo mjesto dobiti novi park na 11 tisuća metara kvadratnih te da je u sklopu izgradnje već posađeno oko 200 sadnica drveća i raslinja.

“Trenutno je položeno više od 750 metara rubnjaka, a ovdje će se nalaziti i jedno malo košarkaško igralište. Park će ujedno biti centralno mjesto Lomničana, ali i mještane okolnih naselja, gdje će se moći družiti i rekreirati. Vjerujem da će ovaj park već sljedeći tjedan dobiti svoje buduće obrise” rekao je Ačkar.

“Prošle godine smo na igralištu dobili novu rasvjetu, imamo svu potrebnu infrastrukturu od asfaltiranih cesta do pješačkih staza. U park ćemo postaviti još i nekoliko klupica kako bi naši stariji sumještani imali prilike gdje odmoriti. Trudit ćemo se da u narednom razdoblju s dodatnim sadržajima oplemenimo ovaj naš park”, rekao je predsjednik VMO Gornja Lomnica Dragan Perić.

Raspelo koje se nalazi u centru parka bit će zamijenjeno, a u parku će biti postavljena niša u spomen na hrvatske branitelje. Očekuje se da će radovi biti gotovo kroz dva mjeseca.

Objava FOTO Počeli radovi na izgradnji parka i sportskog igrališta u Gornjoj Lomnici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.