Prijava

Vaša prijava

Vedrana Janjić iz Maraton kluba pobjednica Jasenovačke utrke od 10 kilometara

[]

Članovi Maraton kluba Velika Gorica su nastavili natjecanje u Hrvatskoj atletskoj cestovnoj ligi, ostvarivši zapažene rezultate na Jasenovačkoj utrci od 10 kilometara, održanoj 24. kolovoza. Vedrana Janjić, članica kluba, odnijela je pobjedu i postavila svoj osobni rekord na toj distanci s vremenom 43:31, što je više od minute ispred drugoplasirane natjecateljice. Ovo je Vedranina prva pobjeda u generalnom poretku utrka lige, čime je dodatno učvrstila svoj položaj u borbi za naslov prvakinje ove sezone.

Uz Vedranu, za MKVG su u Jasenovcu nastupili i Josip Martinović, koji je osvojio šesto mjesto s vremenom 41:10, te Marijan Malčević i Ivana Novak, koji su ostvarili 18. i 10. mjesta u svojim kategorijama.

Pored Jasenovca, članovi MKVG sudjelovali su i na Koprivnica trailu. Na najdužoj stazi od 24 kilometra Martin Potočnik zauzeo je 38. mjesto, dok su se na kraćim distancama natjecali Nikola Ivan Leder, Milivoj Hudina i Maja Leder, ostvarivši solidne rezultate.

Sljedeće natjecanje u Hrvatskoj atletskoj cestovnoj ligi održat će se 22. rujna na Varaždinskom polumaratonu. Više o aktivnostima Maraton kluba možete čitati na njihovim službenim stranicama OVDJE.

Objava Vedrana Janjić iz Maraton kluba pobjednica Jasenovačke utrke od 10 kilometara pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Obavijesti uz početak nove školske godine 2024./2025.

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.