Prijava

Vaša prijava

FOTO Asfaltiran dio Zagrebačke, odvojak Radićeve i tri ulice u Rakarju

[]

Gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar danas je sa suradnicima obišao lokacije gdje su se u proteklom periodu proveli radovi asfaltiranja i izgradnje. Obišli su lokacije u Rakarju, kod Sajmišta i u centru Velike Gorice.

“U tri godine smo asfaltirali više nego ukupno u prethodna dva mandata. Kako smo u Lukavcu, Kobiliću, Lazini, Čičkoj Poljani, tako ćemo izgraditi i sve one ulice koje čekaju na red. Najavljujemo daljnje radove. Sljedeći projekti su Šenoina, Stepanska, Matice hrvatske, Jelačićeva, Bratstvo, Gradićka”, rekao je Ačkar.

Presvlačenje dijela Trga kralja Tomislava i Zagrebačke ulice do skretanja za Vatrogasni dom izvedeno je u duljini 340 m i širini od 9 metara. Iscrtana je horizontalna signalizacija. Ugovorena vrijednost radova: 112.374,69 eura bez PDV-a, 140.468,36 eura s PDV-om.

Radićev odvojak kod Sajmišta uređen je u dužini od 330 metara, širine 5,8 metara. Produžetak slijepe ulice asfaltiran je u dužini od 95 metara, širini 5,7 metara. Ukupna vrijednost ovih radova iznosila je oko 70 tisuća eura.

U Rakarju su asfaltirane tri ulice. Ulica Mirenići asfaltirana je u duljini od 200 metara i širini od 3 metra. Vrijednost ovih radova je oko 29 tisuća eura. Izgrađen je produžetak Ulice M. Grabera Imbre u dužini od 50 metara i asfaltiran je. Ovi radovi su koštali oko 12 tisuća eura. Izgrađeno je i 180 metara Briše ulice i asfaltirano. Ovi radovi su koštali oko 31 tisuću eura. Sve s PDV-om.

 

Objava FOTO Asfaltiran dio Zagrebačke, odvojak Radićeve i tri ulice u Rakarju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.