Prijava

Vaša prijava

Na 12. kolu Turopoljske lige trčanja 64 natjecatelja, najavljena utrka na Ključić brdu

[]

Maraton klub Velika Gorica objavio je rezultate 12. kola Turopoljske lige trčanja (TLT), koje se održalo kao drugo kolo jesenskog ciklusa 21. sezone. Na ovom kolu zabilježeno je 64 natjecatelja koji su se natjecali na dvije trkačke staze (4 km i 8 km) za odrasle, jednoj stazi za hodače te na stazi za djecu.

Među istaknutim rezultatima su pobjede Slavka Parlova na 4 km i Martina Marčeca na 8 km u muškoj konkurenciji, dok je u ženskoj konkurenciji najbrža na 8 km bila Jasna Mikulić. Na ženskoj utrci od 4 km pobjedu je odnijela Pia Teskera, ispred vodeće u ligi, Vedrane Janjić. Sljedeće, 13. kolo Turopoljske lige trčanja održat će se u utorak, 3. rujna, s početkom u 19 sati.

U međuvremenu, Maraton klub Velika Gorica s ponosom najavljuje održavanje 1. Turopoljske trail utrke na Ključić brdu, koja će se održati u nedjelju, 1. rujna na lokaciji Izletišta Ključić brdo. Ova sportska manifestacija već je privukla više od 170 prijavljenih natjecatelja i rekreativaca, a organizatori su produžili rok za prijave s punim startnim paketom do ponedjeljka, 26. kolovoza. Prijave za osnovni startni paket bit će otvorene sve do samog dana utrke.

Utrka nudi četiri staze različitih duljina i težina, prilagođene svim razinama sudionika. Najduža staza, “Banderijalac” (24,1 km / 724 mD+), starta u 9:00 sati, dok staza “Podgutnica” (16,5 km / 498 mD+) kreće u 9:20 sati. Kraća staza, “Poculica” (8,2 km / 222 mD+), i nenatjecateljska staza “Hodalica” (4,1 km / 111 mD+) startaju u 9:30 sati. Svi sudionici dobit će finišerske medalje, a oni koji se odluče za puni startni paket mogu očekivati majicu, poklone sponzora te topli obrok i piće.

Jedan od sponzora utrke je Row Spirit, tvrtka u vlasništvu olimpijskog prvaka Martina Sinkovića, koji bi, ovisno o obavezama, mogao prisustvovati i podržati natjecatelje.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta i prirode da se pridruže ovoj jedinstvenoj utrci u prekrasnom ambijentu Vukomerićkih gorica. Cilj je okupiti 200 sudionika te zajedno obilježiti početak rujna uz sport, druženje i prirodu.

Prijave se nalaze OVDJE, a više informacija možete pronaći na stranici Marton kluba.

Objava Na 12. kolu Turopoljske lige trčanja 64 natjecatelja, najavljena utrka na Ključić brdu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.