Prijava

Vaša prijava

Taekwondo klub Velika Gorica: Uspješno održali ljetni kamp, a sada pozivaju na upise u novu sezonu

[]

Taekwondo klub Velika Gorica i ove je godine uspješno organizirao svoj tradicionalni Ljetni kamp, koji se po 13. put održao u Termama Tuhelj. U kampu je sudjelovalo 35 članova kluba, koji su se kroz intenzivne treninge pripremali za nastavak sezone. Osim treninga, sudionici su imali priliku uživati u raznim slobodnim aktivnostima, poput kupanja, spuštanja niz tobogane te druženja.

Povratkom u Veliku Goricu, članovi kluba izrazili su zadovoljstvo ovogodišnjim kampom te s nestrpljenjem iščekuju sljedeći, 14. po redu, Ljetni kamp i novo zajedničko druženje.

A sada, s početkom nove sezone pozivaju sve zainteresirane vrtićance, predškolce i školarce da se pridruže njihovim redovima. Klub ističe da je taekwondo jedan od najmodernijih sportova, idealan za razvoj djece, a treninzi se održavaju pod vodstvom školovanih i licenciranih trenera.

Tijekom cijelog rujna, klub organizira “Dane otvorenih vrata” te poziva sve da slobodno dođu i isprobaju jedan od najtrofejnijih sportova u Hrvatskoj. Taekwondo je, osim što nosi olimpijski status, i najtrofejniji olimpijski borilački sport u zemlji.

Za zainteresirane, treninzi se održavaju u sljedećim terminima:

  • Taekwondo vrtić: Dvorana kluba, Pleška 46, ponedjeljak, srijeda, petak od 18:15 do 19:00 sati
  • Taekwondo škola: Gradska sportska dvorana, Rakarska 19, ponedjeljak, srijeda, petak od 19:00 do 20:30 sati

Za sve one koji su već odlučili pridružiti se klubu, omogućen je i online upis putem njihove web stranice www.tkd-velikagorica.hr.

Objava Taekwondo klub Velika Gorica: Uspješno održali ljetni kamp, a sada pozivaju na upise u novu sezonu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.