Prijava

Vaša prijava

Natječaj za dječji vrtić i vatrogasni dom u Gradićima vrijedan je milijun eura

[]

Grad Velika Gorica pokrenuo je postupak javne nabave za izgradnju zgrade javne i društvene namjene Dječji vrtić i Dobrovoljno vatrogasno društvo u MO Gradići. Procijenjena vrijednost nabave je milijun eura.

Upravni odjel za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice izdao je početkom lipnja rješenje o izmjeni i dopuni građevinske dozvole iz 2018. godine za građenje zgrade javne i društvene namjene, dječji vrtić i vatrogasno društvo, na postojećoj građevnoj čestici u k.o. Gradići, na lokaciji gdje je prethodno planiran i djelomično izgrađen vatrogasni dom s gospodarskim prostorom.

Zgrada će nakon dogradnje i prenamjene imati dvije funkcionalne jedinice: prostor mjesnog odbora i DVD-a na prizemlju i katu te tri vrtićke skupine. U prizemlju će se nalaziti jaslička skupina kapaciteta 12 djece, a na katu dvije vrtićke za ukupno 36 djece.

Projekt je izradila tvrtka URBANI PROSTOR d.o.o. iz Velike Gorice.

 

Objava Natječaj za dječji vrtić i vatrogasni dom u Gradićima vrijedan je milijun eura pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Obavijest za učenike prvih razreda školske godine 2024./2025

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.