Prijava

Vaša prijava

Marija Hubak iz Gradića poziva na Babysteps piknik u Velikoj Gorici

[]

BABYSTEPS poziva sve mame, tate, bebe i djecu na prvi i jedinstveni BABYSTEPS piknik u Velikoj Gorici – besplatno druženje programa usmjerenog na poticanje ranog razvoja. Druženje će se održati u subotu, 7. rujna 2024., na livadi pokraj Gradske knjižnice u parku dr. Franje Tuđmana, s početkom u 9:30 sati.

Program uključuje razne zabavne aktivnosti, hranu i piće, poligone, te natjecanje u puzanju beba pod nazivom “Prva BABYSTEPS Puzijada”. Druženje počinje u 9:30 sati, dok Puzijada starta u 10:00 sati. Organizatorica i vlasnica Marija Hubak poziva da ne propustite priliku za druženje i osvajanje nagrada.

Više o programu možete vidjeti na web stranici te Instagram profilima @senzogym i babysteps.velikagorica. BABYSTEPS program ranog razvoja nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja potiču pravilan razvoj svoje djece od najranije dobi.

Objava Marija Hubak iz Gradića poziva na Babysteps piknik u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.