Prijava

Vaša prijava

Započnite školsku godinu bez stresa: Preuzmite besplatan Pia Mia priručnik za roditelje

[]

Početak školske godine važan je trenutak u životu svakog djeteta, ali i njegovih roditelja. Dok mališani s nestrpljenjem iščekuju ulazak u svijet školskih klupa, roditelji nerijetko osjećaju ponos pomiješan s brigom o tome kako će se njihovo dijete prilagoditi novim obvezama i izazovima. U ovim trenucima, podrška roditelja od ključne je važnosti, a ta podrška može biti olakšana uz pomoć pravih alata i informacija.

Stoga vam predstavljamo besplatni priručnik “Pia Mia – U školske klupe bez puno muke”, koji su osmislili stručnjaci logopedi i učitelji. Ovaj priručnik namijenjen je djeci i roditeljima kako bi olakšao razvoj vještina potrebnih za uspješan početak školovanja.

Priručnik obuhvaća savjete i tehnike za pravilnu artikulaciju glasova, razvoj motivacije te pripremu za čitanje i pisanje. Također, nudi smjernice roditeljima kako na najbolji način podržati djecu u njihovom obrazovnom putu. Uz aktivnosti prilagođene dječjoj dobi i materijale koje možete tiskati, priručnik potiče učenje kroz igru, omogućujući djeci usvajanje ključnih vještina na zabavan način. Priručnik je dostupan u elektroničkom obliku i potpuno besplatan, a pronaći ga možete na službenoj stranici Pia Mia OVDJE. (preuzima se klikom na “Preuzmi priručnik”)

Podsjećamo, slikovnicu i projekt Pia Mia osmislili su velikogoričani koji su s tim projektom opobijedili na drugom #StartupVG-u.

Objava Započnite školsku godinu bez stresa: Preuzmite besplatan Pia Mia priručnik za roditelje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Raspored nastave za prvi nastavni dan 09.09.2024. godine

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.