Prijava

Vaša prijava

Od letenja, kajaka i quadova do tartufa: Ne propustite Žirovinu u Turopoljskom lugu

[]

Žirovina, manifestacija koju organiziraju Plemenite općine Turopoljske, održat će se u subotu, 7. rujna u Turopoljskom lugu, kod lugarnice Čardak. Ovo besplatno događanje nudi bogat program aktivnosti na otvorenom za sve ljubitelje prirode. Broj mjesta je ograničen, stoga su rezervacije obavezne, a prijave se primaju putem e-maila na: plem.opcina@gmail.com.

Aktivnosti koje vas očekuju:

  • Quad vožnje: Uzbudljive vožnje quadovima organizirane su u terminima od 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 i 18:00 sati.
  • Kajak vožnje: Polasci kajaka su planirani u 13:30, 15:30 i 17:30 sati, omogućujući sudionicima da istraže prirodu Turopoljskog luga s vode.
  • Potraga za tartufima: Ove posebne aktivnosti održat će se u 14:30 i 16:30 sati, a prijave su otvorene do popunjenja mjesta.
  • Letenje iznad Turopolja: Sretni dobitnici besplatnih letova bit će odabrani putem Facebook objave 4. rujna, pružajući im priliku da Turopoljski lug dožive iz zraka.
  • Biciklističke ture: Biciklom do luga – start je kod Muzeja Turopolja u 13:00 sati, uz pratnju vodiča. Biciklistička tura do Krčkih vrata starta u 16:00 sati ispred lugarnice.

Pridružite se ovom jedinstvenom događanju i upoznajte Turopoljski lug na način koji vam najviše odgovara – pješačenjem, bicikliranjem, vožnjom quadom, kajakom ili čak iz zraka.

Objava Od letenja, kajaka i quadova do tartufa: Ne propustite Žirovinu u Turopoljskom lugu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.