Prijava

Vaša prijava

Jukić i Lovrinović zlatni na jakom bodovnom turniru, u tijeku su upisi u Karate klub Velika Gorica

[]

Rano je otvorena nova sezona za sportaše iz Karate kluba Velika Gorica i to velikim i važnim turnirom MEĐIMURJE OPEN koji je okupio 813 natjecatelja iz 107 klubova i 12 država.

Ukupno je nastupilo 12 natjecatelja iz Velike Gorice u isto toliko kategorija, a osvojili su čak 7 medalja, od čega 2 zlata i 5 bronci. U Čakovec su putovali samo kadeti i juniori, tj. svi koji love mjesto za svjetsko prvenstvo.

Zlatne medalje osvojili su Ema Jukić u juniorkama -48kg i David Lovrinović u kategoriji kadeta -70kg. Oboje su se uz Vitu Hulinu u kadetima -57kg približili mjestu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, no ostao je još zadnji i najvažniji turnir, a to je CROATIA OPEN koji se održava idući vikend i nosi puno bodova.

“Nama je posebno važan ovaj turnir jer je treći po redu oko ukupno četiri bodovna turnira za Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21 koje će se početkom listopada održati u Veneciji”, rekao je trener Goran Živković.

Osim Davida i Eme, medalje su još osvojili Ema Filković u juniorkama -66kg, Nikola Huzjak i Noel Jeromić u juniorima -76kg, Vito Hulina u kadetima -57kg, te Lucija Kirinić u juniorkama -48kg.

Još su nastupili Mia Čunčić, Katja Braica, Nika Mirosavljević, Luka Lukačić i Petar Krešimir Krmpotić, no malo je nedostajalo sportske sreće do medalje.

Karate klub Velika Gorica ovaj tjedan započinje sa redovnim treninzima za najmlađe, a isto tako i sa upisima u našu školu karatea. Upisujemo u tri početničke grupe:
-predškolska grupa, djeca 4 i 5 godina (LIMAČI A)
-predškolska grupa, djeca 6 i 7 godina (LIMAČI B)
-školarci, djeca 7+ godina (POČETNICI)

Treninzi se održavaju u dvorani Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici, ulica Stjepana Tomaševića 21, a sve informacije se mogu dobiti na broj 0989698121.

Objava Jukić i Lovrinović zlatni na jakom bodovnom turniru, u tijeku su upisi u Karate klub Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.