Prijava

Vaša prijava

Roditelji pozor! Krenuli su upisi u Malca Genijalca – školu koja otkriva genijalnost u svakom djetetu

[]

Malac Genijalac, škola za razvoj kognitivnih sposobnosti kod djece u dobi od 3 do 14 godina, ove jeseni upisuje svoju treću generaciju. Učionice ove škole nalaze se na adresi Đakovačka 5 te se već lagano popunjavaju jer su upisi i besplatni ogledni sati u tijeku! 

Ako djeci želite omogućiti razvitak trajnih intelektualnih sposobnosti koje se ne gube s vremenom i zbog kojih će im školovanje i savladavanje novih znanja biti jednostavnije tijekom cijelog života, sad je prilika da se upišete u “Malca”!

Prijave za upise i ogledne sate dostupne su online OVDJE ili putem broja 091 620 2504.

Razvitak intelektualnih sposobnosti do neslućenih visina 

Programi ove škole djeci pružaju poticaje koji razvijaju njihov um, uče ih zaključivati te otkrivaju njihove intelektualne potencijale. Njihovi programi nisu poput gradiva u osnovnoj školi, gdje se mora pamtiti veliki broj informacija te u dosta slučajeva, učenje na pamet je u prvom planu. 

Ovdje je fokus dominantno na trajnom razvitku koncentracije, logičkog zaključivanja, analitičkog razmišljanja, fokusa, vizualizacije, fotografskog pamćenja, kreativnosti i drugih kognitivnih sposobnosti.

Po čemu se primijeti da su djeca razvila te sposobnosti? Naravno, bolje uče, lakše se koncentriraju na zadatak, bolji su u matematici i usvajanje školskog gradiva im predstavlja sve manji problem.

No, možda najslikovitiji primjer je video u nastavku, gdje polaznik programa Hikari mentalne aritmetike iz Velike Gorice zbraja niz od 100 brojeva, dok se brojevi na ekranu izmjenjuju brzinom od 100 milisekundi. Neće vjerovati (a brojeve ćete jedva vidjeti) svojim očima! 

A kako nam govore iz škole, kako bi se postiglo ovakve rezultate u razvitku ključnih kognitivnih sposobnosti, nije nužno da je dijete natprosječno inteligentno ili nadareno u matematici. Skoro svako dijete, uz prave mentore i programe Malca Genijalca može razviti svoje intelektualne sposobnosti do neslućenih visina. Iz škole nam kažu: Svako dijete krije određenu razinu genijalnosti u sebi, a otkrit ćemo je upravo u Malcu

I zaista, društvene mreže Malca Genijalca u Velikoj Gorici prepune su djece koja za svoju dob pokazuju nevjerojatne intelektualne sposobnosti.

U tijeku su upisi na tri programa  

Svim programima je zajedničko sljedeće: razvijaju intelektualne sposobnosti, upotrebljava se individualni pristup u nastavi te se nastava održava u malim grupama.  

Kratko ćemo predstaviti tri programa o kojima više možete saznati OVDJE.

Numicon – za djecu od 3 do 6 godina

“Numicon” je didaktičko-matematički sustav kojim se razvijaju rane matematičke sposobnosti. Razvili su ga stručnjaci sa sveučilišta Oxford, poznat je širom svijeta, a 2015. godine proglašen je najboljom svjetskom edukativnom matematičkom metodom (Education Resources Awards).

Učenje se odvija kroz igru s pomoću “Numicon” oblika, a djeca usvajaju pojam broja, odnose među brojevima, brojevni sustav, osnovne računske operacije te različite matematičke obrasce. Osim što “Numicon” predškolcima služi kao uvod u svijet učenja i školovanja, on ujedno služi i kao pripremni program za “Hikari mentalnu aritmetiku”.

Malac sveznalac – za djecu od 4 do 6 godina

Ovaj program potiče radoznalost, kreativnost i intelektualni razvoj kod djece. To se postiže oslanjajući se na tri tematske jedinice: 

  1. Numicon: upoznavanje s brojevima i svijetom matematike
  2. Opće znanje i svijet oko nas 
  3. Učenje slova i razvijanje vještine izražavanja

Više o programu Malac Sveznalac, koji je namijenjen za djecu od 4 do 6 godina, možete saznati OVDJE.

Hikari mentalna aritmetika – za djecu od 4 do 14 godina 

Za razliku od ostalih škola mentalne aritmetike, u “Malcu Genijalcu” učenici uče mentalnu aritmetiku, odnosno disciplinu brzog računanja, po originalnom “Hikari programu mentalne aritmetike” iz Japana.

Djeca uz ovaj program matematici pristupaju na kreativan i vizualan način te se tako potiče razvoj lijeve i desne hemisfere mozga. Upravo takvim pristupom dječji mozak se podjednako razvija u najvažnijoj dobi za razvoj. Kako izgleda rješavanje zadatka na nastavi Hikari mentalne aritmetike pogledajte u video u nastavku.

Ono što je zajedničko svim dosadašnjim polaznicima ovog programa je da nakon što izađu iz “Malca” imaju bolji uspjeh u školi, sportu i umjetnosti te uče samostalnije. 

Ako ste u dvojbi, posjetite ih na besplatnom oglednom satu

Ako ste još uvijek u dvojbi je li Malac za vaše dijete, bili mu se svidjelo, ništa vas ne košta s djetetom posjetiti velikogoričkog Malca na besplatnim oglednim satima! 

Na oglednom satu možete se upoznati s nastavom određenog programa, razgledati učionice te doznati sve informacije u razgovoru s nastavnim osobljem. I nakon oglednog sata, odlučiti se o upisu.

Prijaviti se možete pozivom na broj 091 620 2504 ili putem kontakt obrasca OVDJE. Istim putem, u razgovoru s voditeljicom škole možete saznati više detalja o nastavnom programu, terminima nastave te cijenama različitih programa.

Za više  informacija, posjetite i zapratite Facebook i Instagram škole “Malac Genijalac Velika Gorica ” te posjetite web stranicu https://malacgenijalac.hr/

Objava Roditelji pozor! Krenuli su upisi u Malca Genijalca – školu koja otkriva genijalnost u svakom djetetu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.