Prijava

Vaša prijava

Masovna tučnjava u centru Gorice: 10-ak mladih napalo zaposlenike Memyja

[]

U noći sa subote na nedjelju, s 31.8. na 1.9., je u centru Velike Gorice došlo do masovne tučnjave. Neslužbeno smo doznali da su pripadnici manjinske skupine, njih 10-ak, započeli masovnu tučnjavu s djelatnicima Slastičarne Memy u Zagrebačkoj ulici.

Od očevidaca saznajemo da je situacija bila užasna i vrlo opasna, a da je navodno krenula tako da su pripadnici skupine Roma napali zaposlenike Slastičarne Memy. “Bilo je pet kola policije, baš je bila velika tučnjava. To su sve bili neki klinci od oko 18, 19 godina, bile su i dvije cure. Baš mi je žao ljudi iz Memyja, bilo je baš ružno”, govori nam očevidac.

Dodaje i da je bilo psovki, šamaranja, udaranja šakama i prijetnji. “Jednome su poderali majicu, strgali sat, jednog su tukli na podu. Sve skupa je trajalo oko 40 minuta, bilo je užasno”, govori.

Neslužbeno doznajemo i da ovo nije prvi puta da su pripadnici ove skupine radili probleme djelatnicima. Policiji smo uputili upit te ćemo objaviti službene informacije čim ih dobijemo.

Objava Masovna tučnjava u centru Gorice: 10-ak mladih napalo zaposlenike Memyja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.