Prijava

Vaša prijava

Renata Sopek će u Velikoj Gorici održati veliki zajednički trening, dođite!

[]

U subotu, 14. rujna, na Trgu Kralja Tomislava (park kod Muzeja Turopolja) održat će se prvi veliki trening Aktivne Hrvatske u Velikoj Gorici. Organizatori – tim kineziologa iz sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska, Grad Velika Gorica i Turistička zajednica – pozivaju sve generacije građana na besplatni trening koji započinje u 10:30 sati.

Trening, koji predvode ambasadorica projekta Renata Sopek i trenerski tim, osmišljen je kako bi sudionici dobili priliku aktivno se pripremiti za povratak u školske klupe, studentske obaveze i radna mjesta nakon ljetnog odmora. Jednosatni program obuhvaća vježbe koje potiču na redovnu tjelesnu aktivnost, što je posebno važno za one koji vode sjedilački način života, uključujući djecu i mlade.

„Izrazito je važno da se nakon povratka s odmora svi zajedno podsjetimo na dobrobiti i važnost redovne tjelesne aktivnosti. Ovo je naročito važno za sve koji dugo sjede, nisu dovoljno aktivni te za djecu i mlade koji su ponovno ušli u većinom sjedilački način života.“ – istaknula jeambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Svi zainteresirani građani mogu se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Organizatori su osigurali majice za vježbanje, hidraciju te druga zdrava iznenađenja.

Ovo događanje dio je projekta Aktivna Hrvatska, koji se već 12. godinu zaredom održava uz podršku Grada Velike Gorice i Turističke zajednice. Partneri projekta uključuju Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Nutribullet, Britu, Janu, Janaf, Mentalni trening te Valamar hotele.

Objava Renata Sopek će u Velikoj Gorici održati veliki zajednički trening, dođite! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.