Prijava

Vaša prijava

Aktivno, zanimljivo i poučno ljeto za Turopoljske skaute – pridruži im se i ti!

[]

Ljetni mjeseci često predstavljaju izazov za roditelje koji traže kako popuniti slobodno vrijeme djece tijekom praznika. Skauti iz Turopolja ovog su ljeta pronašli savršeno rješenje organizirajući niz višednevnih aktivnosti u prirodi. Turopoljska udruga skauta “Tur” omogućila je djeci sudjelovanje na različitim programima, od volonterskih aktivnosti u Lovincu do međunarodnog skautskog okupljanja u Norveškoj.

Svaka aktivnost bila je pažljivo osmišljena kako bi djeca mogla stjecati nova znanja i vještine. Najmlađi skauti boravili su na Smotri poletaraca i pčelica u Savudriji, gdje su se okušali u raznim kreativnim radionicama i programima. Stariji skauti birali su između volontiranja u Lovincu, gdje su sudjelovali u programu Erasmus+, ili sudjelovanja na Roverwayu u Norveškoj.

Ove su aktivnosti omogućile djeci da razviju svoje socijalne, fizičke i mentalne vještine u sigurnom i poticajnom okruženju, stvarajući uspomene koje će nositi cijeli život. Ljeto s Turopoljskim skautima bilo je bogato raznovrsnim aktivnostima koje su omogućile djeci svih uzrasta da se aktivno uključe i stječu nova znanja i prijateljstva.

U idućim danima ćemo izvještavati o njihovim aktivnostima, a do tada vas podsjećamo da su u potrazi za novim članovima. Pozivaju zainteresirane mlade da se pridruže ekipi Turopoljske udruge skauta i dožive nezaboravne avanture. Ako vaše dijete voli prirodu, izazove i nova prijateljstva, ovo je prava prilika za njih. Skauti iz Turopolja organiziraju redovite susrete za djecu i mlade različitih uzrasta, gdje ćeš moći sudjelovati u zanimljivim aktivnostima, izletima i kampovima te upoznati Hrvatsku i svijet.

Termini susreta:

  • Djeca 9 – 11 godina: utorkom, 19:30 – 21:00 sati
  • Djeca 12 – 15 godina: četvrtkom, 19:30 – 21:00 sati
  • Srednjoškolci i stariji: prema dogovoru

Ovdje te očekuje puno zabave, izazova i pobjeda, uz priliku da učiš i rasteš u sigurnom i podržavajućem okruženju. Prijavi se i informiraj, nazovi na 091-2530-039 i saznaj kako možeš postati dio njihove ekipe. Doživi avanture koje će ti uljepšati djetinjstvo i mladost.

Objava Aktivno, zanimljivo i poučno ljeto za Turopoljske skaute – pridruži im se i ti! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.