Prijava

Vaša prijava

Potpunu rekonstrukciju Jelačićeve ulice obavit će velikogoričke tvrtke

[]

Dovršena su dva tendera za rekonstrukciju Jelačićeve ulice od Kolareve do Kolodvorske. Kolnik će s nogostupima i oborinskom odvodnjom graditi tvrtka MEBELT d.o.o. iz Orla, a rekonstrukciju vodoopskrbnog cjevovoda i proširenje sustava odvodnje izvršit će zajednica ponuditelja VG KOMUNALAC d.o.o. i MEBELT d.o.o.

Na otvoreni postupak javne nabave Grada Velike Gorice za izgradnju Jelačićeve ulice od Ulice Slavka Kolara do Kolodvorske ulice s oborinskom odvodnjom u vrijednosti od 1,76 milijuna eura + PDV javilo se pet ponuditelja. Četiri ponude su bila valjane te je kao izvođač za cijenu od 1,96 milijuna eura (uključno s PDV-om) odabrana tvrtka MEBELT d.o.o. iz Orla.

Na otvoreni postupak javne nabave VG Vodoopskrbe za rekonstrukciju javne vodoopskrbe i proširenje sustava odvodnje u Ulici bana Josipa Jelačića u Velikoj Gorici od Kolareve do Kolodvorske ulice u vrijednosti 293 tisuće eura + PDV javila su se dva ponuditelja. Samo je jedna ponuda označena kao cjenovno prihvatljiva. Za 250 tisuća + PDV tender je odnijela zajednica ponuditelja VG KOMUNALAC d.o.o. i MEBELT d.o.o.

Objava Potpunu rekonstrukciju Jelačićeve ulice obavit će velikogoričke tvrtke pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.