Prijava

Vaša prijava

Želite naučiti kako najbolje organizirati životni prostor? Dođite na radionicu Željke Herlić

[]

U Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica će se idućeg četvrtka, 26. rujna u 18 sati održati praktična radionica u trajanju od sat i pol, namijenjena svima koji žele unaprijediti svoj dom i životni prostor kroz učinkovite tehnike raščišćavanja, organizacije i održavanja reda. Sudionici će imati priliku naučiti kako brzo i jednostavno očistiti prostor, organizirati ključne zone u domu te uspostaviti rutine koje će im pomoći da prostor ostane uredan i funkcionalan.

Cilj radionice je pružiti sudionicima praktične alate, tehnike i motivaciju kako bi uspješno organizirali prostor na način koji im najbolje odgovara te održavali red na dugoročnoj osnovi. Radionica će također istaknuti kako uredan prostor može pozitivno utjecati na opće dobro osjećanje i unutarnji mir.

Radionicu vodi Željka Herlić, odgojiteljica u dječjem vrtiću, gdje su struktura, rutine i dosljednost ključne za stvaranje poticajnog okruženja. Svoje znanje o raščišćavanju i organizaciji doma dijeli kroz rad na Instagramu, a sudionicima će prenijeti svoju strast prema urednosti i održavanju funkcionalnog doma.

Ulaz je besplatan.

Objava Želite naučiti kako najbolje organizirati životni prostor? Dođite na radionicu Željke Herlić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.