Prijava

Vaša prijava

Krenuli radovi na nadvožnjaku u Buzinu, vozi se jednom stranom autoceste

[]

Od 23. rujna do 10. listopada zbog sanacije prijelaznih naprava na nadvožnjaku Buzin, između čvora Buzin i čvora Lučko, vozit će se dvosmjerno, jednom stranom autoceste, sa po dva sužena prometna traka u oba smjera, uz ograničenje brzine, javlja HAK.

Na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane i Maclja u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom prema Jankomirskom mostu, a iz smjera čvora Lučko u smjeru grada osiguran je vozni trak kao spoj na Jankomirski most.

Do 30. rujna na odmorištima Stari Grabovac (sjever i jug) između čvorova Novska i Okučani zatvorene su parkirališne prometne površine, a korisnici autoceste i dalje mogu koristiti usluge benzinskih postaja i pripadajućih sadržaja.

Do 30. rujna zbog rekonstrukcije odmorišta Zagreb (Plitvice) između 17.km i 16.+200 km u smjeru Bregane vozi se po dva traka kroz odmorište Zagreb sjever uz ograničenje brzine od 40 km/h. U smjeru Lipovca između 16.km i 17.km vozi se kroz odmorište Zagreb jug po dva traka uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Do 29. listopada između čvorova Nova Gradiška i Lužani, od 173.+500 km do 180.+800 km vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Bregane.

Do 15. studenog zbog radova na nadvožnjaku Kalinovo u čvoru Lučko (smjer Lipovac) na glavnom pravcu autoceste u smjeru Lipovca vozit će se po dva sužena prometna traka. Korisnike koji idu iz smjera Jadranske avenije u smjeru Lipovca (ulazni krak čvora Lučko u smjeru Lipovca) molimo za pojačan oprez prilikom uključenja na glavnu trasu autoceste zbog promjene u načinu vođenja prometa.

Do 19. studenog radovi su na kraku čvora Zagreb zapad u smjeru Bregane. Vozi se preko privremeno izgrađene prometnice, uz privremenu regulaciju prometa uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Objava Krenuli radovi na nadvožnjaku u Buzinu, vozi se jednom stranom autoceste pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.