Prijava

Vaša prijava

Danas otvorenje The Flying dish festivala koji spaja glazbu i hranu šest svjetskih kuhinja

[]

Pripreme za The Flying dish u Parku Plemenite općine turopoljske (kod Muzeja Turopolja) su već jučer bile u punom jeku, a dekoracije izgledaju odlično. Na toj lokaciji danas nas od 17 sati čeka otvorenje festivala koji spaja glazbu i hranu šest svjetskih kuhinja. Riječ je o festivalu koji će kombinirati  domaću i internacionalnu kuhinju.

U Parku će biti postavljeno ukupno šest kućica, s kojih će se nuditi jela svijeta. “Bit će ovdje predstavnici Azije s bao bansima, sushijem, druga kućica će biti mesna, imamo i meksičku hranu.. Sudjeluju Jellyfish in Space, Cugeraj s meksičkim jelima i zanimljivim pićima, Dubrava Food Makers i drugi.. Slatka kućica bit će Jelly Sweets koja predstavlja nizozemsku kuhinju te će nuditi dontule, odnosno fritule od donut tijesta. Uz to će se nuditi i dva koktela u različitim varijantama“, ispričali su nam organizatori.

Za cijene navode da će biti pristupačne, a svaki zalogaj pratit će i dobra glazba. Svakog dana će do 19 sati svirati DJ, nakon čega slijedi živa glazba. Otvorenje festivala, u petak 27. rujna, će pratiti Laura Sučec, Ivano Ljubičić će biti drugi dan s bendom, a Duo As, Anđela i Stjepan, nastupaju u nedjelju. Festival traje do 29. rujna.

Objava Danas otvorenje The Flying dish festivala koji spaja glazbu i hranu šest svjetskih kuhinja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.