Prijava

Vaša prijava

Restoran “Za vašu dušu” odlazi u povijest, okreću novu stranicu

[]

“Restoran Za Vašu dušu odlazi u povijest! Danas je i službeno naš zadnji dan pod ovim imenom. U posljednje 22 godine održali smo nebrojeno puno lijepih svečanosti i proslava”, objava je koja je mnoge danas rastužila, no samo na kratko, jer ovo je za obitelj Medanović novi početak.

Nakon što je došlo do teške obiteljske situacije, restoran “Za vašu dušu” od sada će imati novo ime i biti dio novog projekta “Medanović Weddings & Events”. Mnogi su građani to ime već odavno sami nadjenuli restoranu, a to je bila i ideja iza novog imena.

S obzirom na situaciju, obiteljski smo odlučili da ćemo okrenuti novu stranicu i promijeniti ime. Tako da ime ostaje onako poznato, koje su ljudi i sami dodjelili resstoranu. Bez obzira što je promjena, zapravo je staro ime i time želimo ostaviti neku tradiciju, ali i dati neki zaokret i moderan pristup našem resotranu koji će i dalje biti u branši vjenčanja i ostalih proslava”, govori nam Maja Medanović Kolić, vlasnica nove tvrtke.

Ističe i kako će do kraja godine odraditi sve što im je ostalo, no noviteti stižu od nove godine. “U dogledno vrijeme pripremamo i preuređenje i nešto novo u ponudi. Bit će to jedna velika promjena, nadamo se na bolje!”, zaključuje.

 

 

Objava Restoran “Za vašu dušu” odlazi u povijest, okreću novu stranicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.