Prijava

Vaša prijava

Pečete kestene ili prodajete cvijeće? Prijavite se za štand u Velikoj Gorici ili okolici

[]

Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za dodjelu lokacija za postavljanje pokretnih naprava – štandova, klupa i peći za pečenje plodina. Lokacije su dostupne ispred groblja i na javnim površinama, a namijenjene su prodaji cvijeća, svijeća i pečenju plodina u razdoblju od 25.10. do 2.11.2024.

Za postavljanje štandova predviđene su lokacije ispred groblja u Velikoj Gorici, Vukovini, Novom Čiču, Šćitarjevu, Velikoj Buni, Šiljakovini, Dubrancu i Kušancu, kao i plato ispred Tržnog centra. Početne naknade za korištenje variraju od 27 do 335 eura, ovisno o lokaciji.

Lokacije za postavljanje peći za pečenje plodina uključuju površine ispred groblja u Velikoj Gorici, Vukovini i Kušancu, s početnim naknadama od 27 do 40 eura.

Pravne i fizičke osobe mogu se natjecati, a ponude se podnose u roku osam dana od objave natječaja. Ponude moraju sadržavati ime i prezime, podatke o ponuđaču, broj i naziv lokacije te ponuđenu naknadu. Javno otvaranje ponuda održat će se 11.10.2024. u zgradi gradske uprave, a natjecatelji moraju biti prisutni ili poslati ovlaštene predstavnike.

Više o svim detaljima Natječaja možete pronaći OVDJE.

Objava Pečete kestene ili prodajete cvijeće? Prijavite se za štand u Velikoj Gorici ili okolici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.