Prijava

Vaša prijava

U tijeku je uhićenje više osoba na području PUZ-a i provođenje hitnih dokaznih radnji

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije, Službe organiziranog kriminaliteta u koordinaciji s USKOK-om i PNUSKOK-om, Službom organiziranog kriminaliteta te u suradnji s Carinskom upravom, Središnjim uredom, Sektorom za mobilne jedinice, započeli su jutros realizaciju opsežnog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja.

Na području Policijske uprave zagrebačke u tijeku su uhićenja više osoba te provođenje hitnih dokaznih radnji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih osoba bit će podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

USKOK: Kaznena djela povezana s trgovinom duhana

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava zagrebačka.

Navedene radnje provode se na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela povezana s nedozvoljenom trgovinom duhana.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Objava U tijeku je uhićenje više osoba na području PUZ-a i provođenje hitnih dokaznih radnji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.