Prijava

Vaša prijava

HEP Elektra najavila moguće promjene za korisnike njihovih usluga

[]

HEP Elektra je najavila novu uslugu za sve svoje kupce iz kategorije kućanstva. Riječ je o besplatnoj usluzi koja bi mogla pomoći u ubrzavanju procesa plaćanja računa – dostavi računa putem elektroničke pošte (e-maila).

Ova usluga osmišljena je s ciljem poboljšanja kvalitete usluga, ubrzavanja procesa dostave te očuvanja prirodnih resursa. Aktivacijom ove opcije, kupci više neće primati račune u papirnatom obliku.

Za one koji žele primati račune isključivo e-mailom, usluga se može aktivirati putem poveznice na njihovu stranicu. Detaljne upute o aktivaciji dostupne su na istoj stranici. Također, korisnici mogu aktivirati uslugu i putem aplikacije Moj račun, koja omogućava kontinuiran pregled stanja, računa i uplata te dodatnih informacija.

Ova usluga je potpuno besplatna, a korisnici u svakom trenutku mogu povući suglasnost za primanje računa elektroničkim putem i ponovno se odlučiti za dostavu računa putem poštanskih ureda.

Objava HEP Elektra najavila moguće promjene za korisnike njihovih usluga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.