Prijava

Vaša prijava

Svjetski dan cerebralne paralize u Velikoj Gorici: Udruga Suncokret najavila tribinu

[]

Članovi udruge Suncokret, udruge osoba s invaliditetom iz Velike Gorice, okupili su se u petak 4. listopada kako bi obilježili nadolazeći Svjetski dan cerebralne paralize, koji se svake godine obilježava 6. listopada. Susret je protekao u dobrom raspoloženju, uz zajednički cilj podizanja svijesti o izazovima s kojima se suočavaju osobe s cerebralnom paralizom.

Udruga Suncokret uskoro organizira i tribinu pod nazivom “Odmor od skrbi”, koja će se održati 9. listopada 2024. godine s početkom u 14:30 sati u prostorijama udruge. Predavanje će održati Mirjana Markovinović, izvršna direktorica Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize (HSUCDP). Cilj tribine je pružiti podršku i informacije osobama koje skrbe o osobama s cerebralnom paralizom te im omogućiti trenutke predaha i ohrabrenja.

Članovi udruge pozivaju sve zainteresirane građane da se pridruže ovoj tribini i doprinesu širenju svijesti o važnosti podrške osobama s cerebralnom paralizom i njihovim obiteljima.

Objava Svjetski dan cerebralne paralize u Velikoj Gorici: Udruga Suncokret najavila tribinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.