Prijava

Vaša prijava

FOTO Potpisan ugovor za dovršenje izgradnje vatrogasnog doma u Buševcu

[]

Danas je u Buševcu potpisan ugovor za dovršenje vatrogasnog doma. Potpisali su ga gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar i predstavnici tvrtke KMK-MONT d.o.o. iz Velike Gorice. Ugovor je vrijedan 827 tisuća eura + PDV.

“Stari vatrogasni dom srušen je 2020. godine. Zadesile su nas neželjene situacije, korona i potres, i sve se odužilo. Ovim činom privodimo kraju izgradnju novoga doma. Nadam se da će ovaj dom biti uzor svima u našem mjestu i Velikoj Gorici”, rekao je predsjednik DVD-a Buševec Kristijan Horvačić.

“Za vatrogastvo ovo znači jako puno. Svaki dom sadrži garažu da oprema bude na suhome, da imamo gdje parkirati vozila i da se vatrogasci imaju gdje družiti. Grad nas prati objektima, a mi se odužujemo na naše načine”, rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice GVG Dalibor Mrakovčić.

“Ova investicija je korak naprijed za naš kraj jer će ovaj dom trajati generacijama. Dom u Kučama je gotov, dom u Novom Čiču je u završnoj fazi, ovo je finalni ugovor kojim se dovršava dom u Buševcu. Nadam se da ćemo otvorenje imati na proljeće”, rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Više o projektu možete pročitati OVDJE, a o natječaju OVDJE.

Objava FOTO Potpisan ugovor za dovršenje izgradnje vatrogasnog doma u Buševcu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.