Prijava

Vaša prijava

U Novom Čiču će se održati Dinamov nogometni kamp za djevojčice i dječake

[]

Nogometni klub GNK Dinamo Zagreb organizira nogometni kamp za djevojčice i dječake rođene između 2011. i 2017. godine. Kamp će se održati u Velikoj Gorici, točnije u mjestu Novo Čiče, od 25. do 27. listopada 2024. godine.

Sudionici kampa imat će priliku trenirati s profesionalnim trenerima iz nogometne akademije GNK Dinama. Program uključuje šest treninga, a svaki polaznik dobit će i Dinamovu majicu za trening. Kamp će biti dnevnog tipa, s naglaskom na različite aspekte treninga, uključujući rad s mentalnim i kondicijskim trenerima, golmanskim trenerom, te podršku nutricionista.

Osim treninga, sudionici će imati priliku saznati više o povijesti GNK Dinama, sudjelovati u dodatnim edukativnim sadržajima i interaktivnim radionicama. Na kraju kampa, svi polaznici dobit će diplome, a predviđene su i nagrade za najbolje. Također, najbolji polaznici dobit će priliku za tjedan dana treninga u GNK Dinamu te razgledavanje kluba.

Kotizacija za kamp iznosi 110 eura, a prijave traju do 23. listopada 2024. godine. Zainteresirani se mogu prijaviti putem Facebook grupe “Dinamo kamp Novo Čiče” ili slanjem e-maila na runrunmanagement@gmail.com.

 

Objava U Novom Čiču će se održati Dinamov nogometni kamp za djevojčice i dječake pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.