Prijava

Vaša prijava

Renata Sopek stiže u Veliku Goricu vježbati s vama! Evo gdje i kada trebate doći

[]

Prvi trening vodećeg hrvatskog sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska konačno dolazi u Veliku Goricu. Ove subote, 12. listopada, u 10:30 sati na Trgu Kralja Tomislava (park kod Muzeja Turopolja), ambasadorica projekta Renata Sopek i tim trenera kineziologa istaknut će važnost redovne tjelesne aktivnosti. Događaj je do sada bio odgađan zbog lošeg vremena.

Velik odaziv građana Velike Gorice za subotnji trening pokazuje njihovu svijest o dobrobitima redovnog vježbanja. Trening će biti prilagođen svim generacijama, a vodit će ga kineziolozi: Lukrecija Dragić, Tina Živković, Antonio Korajac, Filip Beljan, Fran Vukomanović i Stjepan Žabčić.

Ovaj događaj organiziran je u suradnji s Gradom Velika Gorica i Turističkom zajednicom Velike Gorice. U slučaju lijepog vremena, trening će se održati ispred glavne pozornice u parku kod Muzeja Turopolja. Organizatori su pripremili majice za vježbanje, osvježenje i druga zdrava iznenađenja. Aktivna Hrvatska se održava već 12 godina zaredom.

Partner projekta je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a sponzor Nutribullet, koji će pripremati zdrave sokove u Velikoj Gorici. Također, Brita, vodeća kompanija u filtraciji vode, poboljšat će kvalitetu vode za piće svojim filtracijskim proizvodima. Među partnerima su i Janaf, Mentalni trening te Valamar hoteli.

Objava Renata Sopek stiže u Veliku Goricu vježbati s vama! Evo gdje i kada trebate doći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.