Prijava

Vaša prijava

Večeras svi u Gradsku dvoranu: Bodrimo ekipu KK Gorice u polufinalu Kupa protiv Samobora

[]

Pobjedama protiv Krapine i Mladosti, košarkarši Gorice su izborili ulazak u polufinale Kupa Krešimir Ćosić – Regija Centar. U četvrtak (danas, 10. listopada) ih očekuje susret protiv Samobora, koji ih je prošle godine porazio u finalu, a također im je nanio dva ligaška poraza. Okosnicu samoborske ekipe čine iskusni Krunoslav Simon, te Mandalinić, Šuvak i Rađa.

Unatoč pobjedi protiv Mladosti, utakmica je ostala u sjeni ozljede Mateja Buovca, koji se pridružio Kristijanu Šutalu, van stroja od 20. rujna. Ovo će biti prilika da se dokažu novopridošli igrači – Kalinić, Vargek, Dramalija, Kroflin, kao i domaći mladi talenti: Mudrinić, Baričić, Ninić i Dragojević.

“Bez obzira na izostanak Šutala i Buovca, očekujem maksimalno angažiranu igru. Za što će to biti dovoljno, vidjet ćemo, ali od vas se u svakoj utakmici očekuje sto posto koncentracije i potpuni trud,” izjavio je trener Damir Miljković uoči susreta.

Utakmica će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 19:30 sati, a ulaz za sve gledatelje je slobodan.

Objava Večeras svi u Gradsku dvoranu: Bodrimo ekipu KK Gorice u polufinalu Kupa protiv Samobora pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.