Prijava

Vaša prijava

Osnovnoškolci i srednjoškolci, prijavite se na STEM Pub Quiz i osvojite nagrade

[]

Kako smo već najavili, ove subote, 12. listopada, održava se Dječji Gastro u sklopu 23. Gastro Turopolja. Povodom toga je Turistička zajednica Grada Velike Gorice pripremila bogat zabavni i edukativni sadržaj za najmlađe, ali i cijele obitelji. Posebna atrakcija bit će STEM Pub Quiz powered by Formula Student Alpe Adria na koji još uvijek stignete prijaviti svoje najmlađe.

Formula Student Alpe Adria, poznata po svojoj ljetnoj manifestaciji na poligonu Mičevec koja je okupila tisuće posjetitelja, vraća se u Veliku Goricu kako bi mladima pružila priliku da pokažu svoje znanje iz STEM područja kroz uzbudljiv pub kviz.

Kviz je podijeljen na dva termina – za osnovnoškolce i srednjoškolce. Prvi termin kviza, namijenjen osnovnoškolcima, održat će se u 12:00 sati u Centru za posjetitelje Velike Gorice, dok je drugi termin, za srednjoškolce, zakazan za 15:00 sati na istoj lokaciji. Najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade, a svi sudionici imat će priliku timski surađivati, zabaviti se i naučiti nešto novo.

Linkovi za prijave:

Objava Osnovnoškolci i srednjoškolci, prijavite se na STEM Pub Quiz i osvojite nagrade pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.