Prijava

Vaša prijava

Općina Kravarsko isplaćuje 130 eura redovnim studentima, evo kako do naknade

[]

Prema Zaključku o isplati novčane naknade, redovni studenti s prebivalištem ili boravištem na području Općine Kravarsko imaju pravo na novčanu naknadu u iznosu od 130 eura. Naknada je namijenjena studentima koji ispunjavaju dva uvjeta: moraju imati status redovnog studenta za akademsku godinu 2024./2025. te prebivalište ili boravište na području Općine Kravarsko, pri čemu potvrda o prebivalištu ili boravištu ne smije biti starija od 14. listopada 2024.

Za podnošenje zahtjeva potrebno je priložiti potvrdu o prebivalištu ili boravištu, presliku osobne iskaznice, presliku računa studenta te dokaz o redovnom studiranju.

Zahtjevi, zajedno s pratećom dokumentacijom, mogu se podnijeti radnim danom u razdoblju od 14. listopada do 13. studenog 2024. godine, u vremenu od 8:00 do 15:00 sati, na adresi Općine Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, ili putem elektroničke pošte na adresu opcina@kravarsko.hr.

Objava Općina Kravarsko isplaćuje 130 eura redovnim studentima, evo kako do naknade pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.