Prijava

Vaša prijava

Mladić koji je ukrao vozilo na Plesu pa bježao policiji ima samo 20 godina

[]

U subotu, 12. listopada, smo objavili kako je u petak u autopraonici na Plesu došlo do krađe automobila. Nedugo nakon te krađe se u Zagrebu dogodio potpuni kaos kada je policija uočila ukradeno vozilo. Vozač je bježao policiji i na kraju ozlijedio policajca.

“Na samom početku Ilice u smjeru zapada je pokušano zaustavljanje uočenog vozila, međutim tada u tom trenutku nepoznati vozač nije imao namjeru zaustavljanja već udara u kombi vozilo policije bez vidljivih obilježja. Zbog čega ipak staje. Policijski službenik s namjerom uhićenja vozača prilazi vozilu, a u trenutku kada ga hvata s ciljem izvlačenja iz vozila, vozač daje gas i nastavlja vožnju.”, navode iz policije.

Policajac se uspio osloboditi, no vozač nastavlja vožnju, ugrožava tri pješaka i na kraju se zabija u zgradu. Izvlačili su ga policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladavaju uz uporabu sredstva prisile privode u službene prostorije policije.

Policijskom službeniku liječnička pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice i teško je ozlijeđen. Vozač je osumnjičeni 20-godišnjak koji nije imao primjedbe na postupanje policije, nije imao vidljive ozlijede te mu također pregledom od strane liječnička nisu konstatirane ozlijede.

Objava Mladić koji je ukrao vozilo na Plesu pa bježao policiji ima samo 20 godina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.