Prijava

Vaša prijava

Podržite ih: Večeras predstava “Verijacije”, Kazališta slijepih i slabovidnih

[]

Danas, 14. listopada će se s početkom u 19:30 sati u Dvorani Gorica održati predstava “Varijacije” u izvođenju Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život. Ova predstava održava se povodom Dana slijepih i slabovidnih i pozivaju se sve zainteresirani, posebno mladi, da dođu i uživaju u ovom posebnom kazališnom događaju.

Tekst i dramatizaciju potpisuje Anamarija Budimir, dok su režiju, scenografiju i izbor glazbe osmislili Dražen Krešić. Na pozornici će se moći vidjeti talentirani glumci Marijo Glibo, Anita Matković, Ružica Drenski i Andrej Drenski.

“Varijacije”, inspirirane poznatim “Stilskim vježbama”, ne teže repliciranju njezine kultnosti, već humoristički prikazuju situaciju u tramvaju kroz različite perspektive. Ova dinamična predstava istražuje neobičan susret između osobe s albinizmom i mladog trepera u tramvaju broj četrnaest, a svi likovi, od pjesnika do kvaziintelektualaca, nastoje ispričati svoju stranu priče.

Pod redateljskom palicom Dražena Krešića, predstava “Varijacije” zabavit će gledatelje svih uzrasta i ukazati na komediju svakodnevnih interakcija.

Cijena ulaznice iznosi 6 EUR, a karte možete nabaviti online ili na blagajni Učilišta. Za više informacija, slobodno nazovite na broj 01 6259 800.

Dođite i podržite ovu posebnu predstavu!

Objava Podržite ih: Večeras predstava “Verijacije”, Kazališta slijepih i slabovidnih pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Izabrana najuzornija seoska žena 2024.