Prijava

Vaša prijava

Ove subote modna revija u Velikoj Gorici uz brojna poznata lica i nastupe Alke Vuice, Jaquesa Houdeka i Andree Šušnjare

[]

Ove subote će se u Pučkom otvorenom učilištu održati modna revija uz popratne sadržaje pod nazivom City Modus, a koju su danas predstavile organizatorice u Turističkoj zajednici Velike Gorice. Otvorenje će se održati od 16 sati kada će se otvoriti sajam, štandovi i igraonice za djecu, a nakon toga se od 18:30 održava revija.

„Zahvaljujemo što nam je omogućeno da budemo u Velikoj Gorici, nadamo se da ćemo tu i ostati. Na sajmu će moći kupovati svi, bit će za svakoga ponešto – od nakita, vina, kutka za djecu gdje će se djeca moći igrati s proizvodima s kojima smo se mi prije igrali. acOve godine će na reviji sudjelovati mnogo žena iz političkog i javnog života. Reviju ne nose profesionalni modeli već uključujemo osobe iz javnog života kako bi i oni dali podršku našim humanitarnim ciljevima“, govori nam Hana Tabaković Baksa, jedna od organizatorica, te dodaje kako će se održati i odlični nastupi Jaquesa Houdeka, Vanessa Kralj, Andreje Šušnjare, Alke Vukice…

Organizatorice Hana i Iva Loparić Kontek ističu humanitarni karakter njihovog događanja. “City modus je bio zamišljen kao modna platforma za neafirmirane modne dizajnere, a s vremenom smo izrasli u veliki humanitarni projekt kroz koji smo prikupili mnogo sredstava za udruge, za Petrovu bolnicu i druge bolnice. Dosta smo već napravili za Udrugu Palčići, kupili smo šest aparata koje ćemo im donirati na eventu, riječ je o bolničkim aparatima”, govore.

Na reviji će sudjelovati 16 kreatora, a neke od modela bit će bivša ministrica Milanka Opačić, spisateljica Josipa Pavičić, novinarka Ivana Tomić, zastupnica zagrebačke Gradske skupštine Gordana Rusak, bivša kandidatkinja za gradonačelnicu Velike Gorice Ivana Mlinar, aktualne missice županijskih izbora i druge. “Prvu reviju će nositi djeca koja će nositi brend iz Velike Gorice, Rosea kids, a kreacije će im ostati i nakon revije”, govore.

Za djecu će biti pripremljeni pokloni, a za sve ostale (i djecu) hladno prešani sokovi, palačinke i 400 baklava.

Objava Ove subote modna revija u Velikoj Gorici uz brojna poznata lica i nastupe Alke Vuice, Jaquesa Houdeka i Andree Šušnjare pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.