Prijava

Vaša prijava

Od ponedjeljka novi radovi u Zagrebačkoj, ukida se jedna autobusna stanica

[]

Grad Velika Gorica objavio je da će se do kraja godine nastavljati radovi na rekonstrukciji cjevovoda u Zagrebačkoj ulici, u dijelu od Ulice J.Grdenića – Jarebičkog do križanja sa Zadarskom ulicom i Ulicom kneza Ljudevita Posavskog. Jednostavnije rečeno, riječ o dionici kod Gradskog groblja. U to vrijeme će i biti ukinuta autobusna stanica VG-Groblje. Postojeće autobusno stajalište opremiti će se informativnim letkom o stavljanju stajališta izvan funkcije te preusmjeravanjem putnika na prvo najbliže autobusno stajalište.

S obzirom na to da se bliže Svi sveti i očekuje se povećan promet na toj prometnici, iz Grada objašnjavaju da će se osigurati nesmetano funkcioniranje autobusnog stajališta VG-Groblje te neometano prometovanje Zagrebačkom ulicom u zoni raskrižja s Ulicom Jurja Dobrile. Isto tako, u navedenom periodu biti će osigurano nesmetano kretanje pješaka pješačkim prijelazima u zoni raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Jurja Dobrile i raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Antuna Gustava Matoša. Po završetku spomenutog perioda, autobusno stajalište biti će ukinuto do isteka uspostave privremene regulacije prometa.

Radovi će se izvoditi od 21.listopada 2024. pa do 07.prosinca 2024.godine.

Objava Od ponedjeljka novi radovi u Zagrebačkoj, ukida se jedna autobusna stanica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.