Prijava

Vaša prijava

VIDEO Kolona automobila i zastoj prometa: Policija provjerala svakog vozača i davala im alkotest

[]

Kako je velikogorička policija i najavila, kroz ovaj vikend su imali pojačan nadzor prometa. Nerijetko spominjemo kako su alkohol i brzina najčešći uzroci prometnih nesreća na našem području, a tako i onih nesreća s teškim i smrtnim posljedicama. Nažalost, broj takvih nesreća nije u padu i gotovo svakodnevno možemo izvještavati o pijanim vozačima i nesrećama u prometu.

Policija je tome odlučila zaista stati na kraj. Stoga su ovog vikenda, na području Velike Gorice (i Zagreba) provodili pojačan nadzor vozača. Čitatelj je tako snimio situaciju koja se dogodila u petak navečer – kolonu vozila od nekoliko kilometara zbog policijskog zaustavljanja. Jedna traka se koristila samo za to, a svi vozači su dobili alkotest.

Dok dio vozača i građana smatra da je ovo bilo pretjerano, veći dio ovakvu akciju i ponašanje policije u potpunosti podržava. Navode kako je ovo svakako bolje nego da pijani sjedaju za volan i nekoga ozlijede ili ubiju. Smatraju i kako bi se ovakve akcije trebale provoditi češće i na više lokacija, odnosno, da je našim vozačima očito potrebna stalna kontrola policije kako bi se napokon počeli voziti po propisima i ne sjedati pijani za volan.

A kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Objava VIDEO Kolona automobila i zastoj prometa: Policija provjerala svakog vozača i davala im alkotest pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.