Prijava

Vaša prijava

Šest medalja za ARRK Gorica na nacionalnom natjecanju u akrobatskom rock’n’rollu

[]

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica u subotu, 20. listopada je u Splitu nastupao na 3. Kupu Republike Hrvatske. Ponovno su oduševili publiku i suce, a s velikog nacionalnog natjecanja u akrobatskom rock’n’rollu su se vratili sa šest medalja.

Najsjajnija medalja otišla je u ruke ekipe Lollipop, koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Velikih formacija 3, dok su brojne druge formacije također postigle zapažene rezultate.

Formacija Dolls osvojila je srebrnu medalju u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija te se tako popela na pobjedničko postolje u izuzetno jakoj konkurenciji te kategorije. Slavilo se i u kategoriji Velikih formacija 1 gdje je formacija Bubblegum također osvojila srebrnu medalju. Srebrna medalja pripala je i plesačicama formacije Wednesday u kategoriji Velikih formacija 2.

Brončanu medalju osvojile su dvije formacije, Mustre u kategoriji Malih formacija 1 i Butterfly u kategoriji Malih formacija 3. Medalja je za par bodova izmakla formaciji Revolution koja se natjecala u kategoriji Ženskih formacija no iz kluba su sigurni kako i od ove formacije uskoro mogu očekivati nove medalje.

Objava Šest medalja za ARRK Gorica na nacionalnom natjecanju u akrobatskom rock’n’rollu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.