Prijava

Vaša prijava

Oduzeli mu vozačku, a on pijan sjeo za volan pa završio u zatvoru

[]

Policija je objavila kako su u nedjelju 20. listopada oko 22.45 sati u Velikoj Gorici, tijekom nadzora prometa policijski službenici u Sisačkoj ulici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 49-godišnjak.

Kontrolom je utvrđeno da je bio pijan i to pod pod utjecajem alkohola od 1,70 g/kg u organizmu. No, vrhunac je to što je tom pijanom vozaču ranije oduzeta vozačka jer se nije odazvao na izvanredni liječnički pregled.

Vozač je uhićen je i doveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebne prostorije do otrežnjenja. Nakon toga su ga prevezli na nadležni prekršajni sud.

“U optužnom prijedlogu policija je predložila da ga se, zbog počinjenih prekršaja, proglasi krivim, da mu se odredi zadržavanje te izrekne novčana kazna kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci. Sud mu je zbog težine prekršaja odredio zadržavanje u trajanju od sedam dana nakon čega je, do donošenja presude, prepraćen u zatvor”, pišu iz policije.

Objava Oduzeli mu vozačku, a on pijan sjeo za volan pa završio u zatvoru pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.