Prijava

Vaša prijava

Književni susret: Razgovor s Ankicom Tomić i Nevenom Kepeskim

[]

Ljubitelji književnosti imat će priliku uživati u posebnom susretu s nagrađivanom hrvatskom autoricom Ankicom Tomić u srijedu, 30. listopada 2024., u 18:00 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37. Autorica će predstaviti svoj najnoviji roman Bez obraza, koji je već stekao pozitivne kritike i zanimanje čitatelja.

Ankica Tomić, poznata po svojim dubokim i emotivnim romanima, dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada, a njena književna karijera obilježena je romanima koji čitateljima donose originalne priče i osobitu pripovjednu perspektivu. Roman Bez obraza donosi intrigantnu priču koja se bavi temama identiteta, moralnih dilema i društvenih normi. Više o procesu nastanka romana, inspiraciji i književnim izazovima saznat ćemo u razgovoru s autoricom, koji će moderirati nakladnik Neven Kepeski u ime izdavačke kuće MB Books.

Neven Kepeski, poznat kao urednik i dugogodišnji suradnik u hrvatskoj izdavačkoj industriji, pružit će dodatne uvide u suradnju s autoricom i proces objavljivanja romana. Njegovo bogato iskustvo u radu s književnicima i duboko razumijevanje književnog svijeta obećavaju zanimljiv i dinamičan razgovor.

Ulaz je slobodan, a svi ljubitelji knjiga su dobrodošli! Više informacija o autorici možete pronaći ovdje i o nakladniku na Facebooku. Detalji o romanu Bez obraza dostupni su na stranici knjižnice.

Objava Književni susret: Razgovor s Ankicom Tomić i Nevenom Kepeskim pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.