Prijava

Vaša prijava

FOTO Otvorena nova Batak Grill poslovnica u Velikoj Gorici

[]

Velika Gorica odnedavno je bogatija za novu gastronomsku destinaciju – Batak Grill, jedan od najpoznatijih lanaca restorana specijaliziranih za roštilj i mesne specijalitete. Nakon uspješnih otvaranja u Zagrebu te širenja u gradove poput Pule, Rijeke, Zadra, Čakovca i Splita, Batak nastavlja osvajati srca ljubitelja vrhunske hrane diljem Hrvatske, a Velika Gorica je sada novi dom ovog popularnog restorana.

Batak Grill prepoznatljiv je po kvalitetnim namirnicama, vrhunskoj usluzi i toplom industrijskom interijeru. Gosti se mogu opustiti u ugodnoj atmosferi koja kombinira ciglene zidove, prigušena svjetla i udobne sjedeće garniture, čime je prostor idealan za obiteljska okupljanja, poslovne ručkove, ali i opuštena druženja s prijateljima.

Na jelovniku Batak Grilla i dalje dominiraju klasični favoriti poput ćevapa, gurmanskih pljeskavica, mesnih uštipaka i punjenih vješalica. Osim mesnih delicija, gosti mogu uživati u rib-eye steaku, fileu lososa, burgerima te BBQ rebarcima i krilcima. Uz stalne specijalitete, Batak restoran povremeno uvodi sezonske ponude poput tradicionalnih zimskih jela – bunceka sa zeljem, sarme ili bogate zimske plate.

Uz hranu, Batak Grill Velika Gorica nudi i bogat izbor pića, uključujući vrhunska vina i popularne koktele, a standardizirana kvaliteta osigurava isto iskustvo u svakoj od poslovnica diljem Hrvatske.

Otvaranje u Velikoj Gorici nastavak je Batkove uspješne priče, a najavljeno je i daljnje širenje u druge hrvatske gradove.

Objava FOTO Otvorena nova Batak Grill poslovnica u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.